Passie voor veilig werken!

Maak kennis met ons team


Adviesbureau van Spronsen is in 2019 opgericht door Christa van Spronsen. Vanuit haar verleden en werkervaring leerde ze dat een veilige werkomgeving ontzettend belangrijk is, maar dat het helaas nog vaak genoeg fout gaat.


Om deze reden startte ze als veiligheidskundige haar eigen bedrijf, om andere ondernemers te adviseren op het gebied van bedrijfsveiligheid, kwaliteit, certificatie en risicoanalyses.


‘’Ik krijg energie van het samenwerken met andere ondernemers op het gebied van veiligheid. Een veilige werkomgeving biedt zoveel kansen voor een bedrijf.’’


Adviesbureau Van Spronsen

Ons team op locatie

Christa van Spronsen

Christa is Hogere Veiligheidskundige en een ambitieus ondernemer. Haar doel is om het Nederlandse bedrijfsleven een stukje veiliger te maken.


Met haar expertise, open houding en praktische aanpak, weet ze snel tot te kern te komen en bedrijven te begeleiden naar duidelijke oplossingen voor de lange termijn. 

Leonie Heijmans

Sinds oktober 2021 heeft Leonie het team van Adviesbureau van Spronsen versterkt.


Leonie focust zich op het uitvoeren van RI&E’s, werkplekinspecties en het opstellen van audits en toolboxen. Haar ambitie is om de komende jaren veel bedrijven te helpen met het op orde hebben van hun veiligheid om zo een veilige werkomgeving te creëren.

Teamwork

Ons team krijgt energie van het helpen van zowel kleine als grote bedrijven als het gaat om veiligheidsvraagstukken en uitdagingen. 


Neem contact op